Hur kan vi hjälpa dig?

De tjänster vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan.

img

Företagstjänster

Vi är ett företag som bland annat erbjuder våra tjänster till andra företag. Vi kan till exempel hjälpa dig som egenföretagare med din luftkonditionering, med dina kyl- frys och värmepumpar, med projektering och installation, med läckagekontroll, med kontroll av temperaturer och andra sorters övervakningssystem samt med att förse dig med miljövänliga köldmedium. Du behöver bara meddela oss om vilken typ av service du behöver, därefter sköter vi resten!

img

Luftvärmepumpar

Vi vänder oss inte enbart till andra företag, utan likaså till privatpersoner. När det kommer till dig som privatperson kan vi bland annat hjälpa dig med installation och service av din luftvärmepump. Detta inkluderar pumpar som använder sig av avancerad avfrostningsteknologi.

img

Luft- och vattenvärmepumpar

Vi kan inte bara hjälpa dig när det kommer till luftvärmepumpar, utan även när det kommer till luft- och vattenvärmepumpar. Dessa pumpar hämtar energi från utomhusluften för att både kunna förse ditt hem med varmvatten och värme.

img

Bergvärme

Också bergvärme är något som vi kan hjälpa dig med. Vi kan bland annat installera din bergvärmepump åt dig samtidigt som vi ger dig en modern och energisnål pump som fungerar på smidigast möjliga sätt!