feature-img

Svensk Kylteknik i Uppsala AB

Varmt välkommen till oss på Svensk Kylteknik i Uppsala AB! Vi är det rätta företaget för dig som bor eller verkar i Uppsala med omnejd och som behöver hjälp av kyltekniker. Vi kan förse dig med sådana som både är erfarna och kompetenta och som kan ge dig precis den hjälp som du är i behov av. Kontakta oss redan idag om du är intresserad av våra tjänster!

Vi är certifierade hos Incert

Vi på Svensk Kylteknik i Uppsala AB är certifierade hos Incert. Incert är en förkortning av ”Installations Certifiering i Stockholm AB.” Det är en organisation som bedriver verksamhet omfattande certifiering av personer och företag verksamma inom installationsområdet i bygg- och anläggningsbranschen samt bilbranschen. Samtliga våra kyltekniker har dessutom personliga certifikat av högsta kategorin när det gäller arbete med köldmedium.

feature-img

Vår adress

Vi på Svensk Kylteknik i Uppsala AB har Libro ringväg 5 i Uppsala som vår adress. Vi erbjuder våra tjänster till dig som bor eller verkar i Uppsalaområdet. Det inkluderar vid sidan av Uppsala även Stockholm, Gävle, Norrtälje, Östhammar och Öregrund för att nämna några orter.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify