feature-img

Kyltekniker med ett brett utbud av företagstjänster

Våra kyltekniker finns bland annat här för att hjälpa företag av olika slag. Omfattningen på det projekt du som företagare behöver hjälp med är inte viktigt för oss. Vi och våra kyltekniker finns här för att hjälpa dig oavsett vilket. Det kan närmare bestämt handla om allt från service för din luftkonditionering till betydligt större värme- och kylsystem.

Några av de många saker som våra kyltekniker kan hjälpa dig med inkluderar följande:

  • Service av luftkonditionering
  • Service av kyl, frys- och värmepumpar
  • Projektering och installation
  • Läckagekontroll
  • Temperaturkontroll och andra övervakningssystem

Service för privatpersoner

Våra kyltekniker finns inte enbart här för att hjälpa företagskunder, utan likaså privatpersoner. Bland mycket annat kan vi hjälpa dig med din värmepump. Detta inkluderar både installation och service av värmepumpar. Vi kan till exempel förse dig med värmepumpar som använder sig av avancerad avfrostningsteknik. Det kan vi göra med hjälp av en mikroprocessor som ser till att din värmepump endast avfrostas då det är nödvändigt. Den förser dig också med jämnare värme i ditt hus.

feature-img

Bergvärme

Vi och våra kyltekniker finns också här för att hjälpa dig med bergvärme. Bland annat kan vi hjälpa dig med att välja rätt bergvärmepump. Närmare bestämt kan du med vår hjälp se till att du får en pump som både är tyst, som har en lång livslängd, som det går snabbt och enkelt att installera, som har en snabb produktion av varmvatten, som har en snygg design och som har ett enkelt användargränssnitt.

Vill du ha mer information om hur vi kan hjälpa dig med din bergvärme. Då behöver du bara kontakta oss. Vi återkommer till dig med ett svar så fort vi kan!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify